2021-04-02 08:18:00

SEDMAŠI ZA SEDMAŠE

OŠ Sikirevci za OŠ Katarina Zrinska Mečenčani.

Potaknuta dobrim djelima učitelja iz cijele države i nesebičnosti učenika za učenike s potresom pogođenih područja, učenike 7. r. prijavila sam putem društvene mreže za „spajanje” s drugim učenicima/vršnjacima.

Kako su ljudi društvena bića, bića kojima su potrebni prijatelji i međusobna komunikacija,  učenici 7. razreda željeli su izaći iz svoje svakodnevice i steći nova prijateljstva. Učitelj Bojan Iličić nas je putem svoje grupe Učitelji za učitelje Petrinje spojio s jednom slavonskom školom, OŠ Sikirevci. Mailom mi se javila razrednica 7.r., učiteljica Jelena Branković, i tu je sve počelo....

Nakon nekoliko mailova dopisivanja i upoznavanja, samo par dana prije Uskrsa, naši novi prijatelji poslali su nam pakete iznenađenja. Učenici su bili nestrpljivi i s veseljem otvarali pristigle pakete. Najviše od svega su ih razveselili kontakt brojevi i profili na društvenim mrežama učenika koji su im poslali pakete. Odmah su im se javili, zahvalili i stupili u kontakt.

Sada kreću nove priče, priče novih  prijateljstava...

Zahvalni smo razrednici 7. r., učenicima, roditeljima, pedagoginji i ravnateljici OŠ Sikirevci koji su pridonijeli veselju u našem razredu.

Hvala vam od srca.

                                                                             Ivana Anđić, razrednica 7. r.

                     

                     


Osnovna škola Katarina Zrinska Mečenčani